Nytt utseende för Mac
FastTrack har ett helt nytt användargränssnittet för Mac, som kännetecknas av användarvänlighet och perfekt integration med Mac OS X. Sammanhangsberoende formateringspaletten är i stil med eleganta iWork sviten från Apple. Verktygspaletten kan justeras enkelt med hjälp av vanliga verktyg och genom att dra och släppa. 
Nya "Ribbon-looken" i FastTrack Schedule 10 för windows
Det eleganta nya utseendet har alla de viktigaste verktygen är grupperade efter viktiga uppgifter. Det snabbar upp ditt projektplanering enormt. Föredrar du de traditionella menyerna? Inga problem. Växla till den klassiska menyn. Eller lägg i menyfliksområdet traditionella verktygspaletter och forma dem till arbetsytan som du vill. 
Prestationsdriven schemaläggning
För uppgifter som kan göras snabbare genom att avsätta ytterligare resurser, använd den nya prestationsdrivna schemaläggningen. Längden på en aktivitet justeras automatiskt, beroende av hur många resurser du tillsätter. Medan den totala mängden arbete av processen upprätthålls. 
Profilfördelning
Välj mellan åtta fördefinierade jobbprofiler, eller skapa enkelt en individuell profil, för att erhålla största möjliga flexibilitet i resursplanering. Med denna funktion kan du snabbt omfördela dina resursinsatser för en aktivitet för speciella fall och viktiga deadlines. 
Övervakning av arbetsbelastning
Nu är det enklare än någonsin att övervaka resursernas arbetsbelastning och samtidigt uppdrag. Den nya arbetet övervakaren av arbetsbelastning visar resursanvändningsgrafer på botten av Gantt-schemat att ger en detaljerad bild av en resurs, så att du kan utföra exakta uppdrag och effektivt hantera resurskostnader. 

Bildkolumner
Med FastTrack Schedule's nya bildkolumner kan du lägga till bilder av aktiviteter, personal, resurser, motiv, foton, framsteg, och mer, direkt i kolumnceller. Bilderna skalas automatiskt som miniatyrer för att matcha rad höjder och visas som större bilder när du svävar över dem.
 
Nya linjestilar och övertoningar
Designa dina projekt och ändrade planer med helt nya linjestilar. Nya mönster och toner ger dina linjer och milstolpar, en attraktiv och modern look. Resultatet är en presentationskvalitet av hög klass i dina projektplaner och sticker helt klart ut från mängden. 
Adressbok och utökat resursformulär
Nu kan du lagra ännu mer information om projektets resurser. Med nya adressbokintegration, är det lätt att lägga till kontakter - inklusive deras foto och kontaktuppgifter - direkt i dina projekt. FastTrack Schedule's omgjorda resursformulär organiserar arbetetsscheman, priser och all kontaktinformation i ett enda allomfattande formulär. 
Fast varaktighet
Verksamheter som kräver en viss tid för att verkställa kan bli föremål för alternativet "Fast varaktighet". FastTrack Schedule fastställer den tid som uppdraget tagit, till ett visst värde, vilket också gäller om ytterligare resurser läggs till eller om tilldelat arbete minskas eller utökas. 
Baskalender och arbetskalender
Välj mellan baskalendrarna "Standard", "24 timmar" och "nattskiftet". Eller så kan du enkelt ställa in din egen standard i så många kalendrar som du behöver. Den nya baskalender och förbättrade arbetskalender kan nu definieras med varje uppgift för sig, vilket ger maximal flexibilitet vid schemaläggning.Copyright © Eurodex AB 2010 Med ensamrätt